Det tilbyder vi

Muligheden for selv at skabe

Værksted

Hørning Glas er udstyret med et stort og moderne værksted, som gør det muligt at skræddersy tingene; hurtigt og nemt. Samtidigt råder vi over et stort lager af glastyper, som for eksempel klar glas, lamineret, ornament, energi, sandblæst, trådglassikkerhedsglas, brændeovnsglas, køleskabsglas, plexi, lexan og spejle, som vi selv har muligheder for at slibe og bore i. Hærdet glas kan vi tilmed lave på mål.

Stort udvalg, mange muligheder

Brugskunst

Om end du er på jagt efter nye billeder eller mallerier til væggene, mangler lidt nyt til hylderne i stuen eller gerne vil ha noget smukt at pynte haven med, så er er chancen for, at vi kan hjælpe dig ret stor. Vi råder over et stort udvalg af billeder, malerier, spejle(med og uden ramme), glasartikler, havefigurer, krukker og meget andet til boligen.

Luk op og i, som du vil det

Vinduer & døre

Vi leverer og udskifter alle former for vinduer og døre (udendørs). Både færdigfremstillet og vinduer og døre, som er lavet på mål og ud af valgte materialer. For eksempel tilbyder vi rammer i mahogni, træ, træ-alu og plast. Gennemgående er dog, at vi kun benytter os af dansk producerede kvalitetsprodukter.

Skab et minimalistisk og stilfuldt look

Glasvægge & –værn

Del rummet op med en glasvæg, få nye brusevægge eller udstyr trappen eller altanen med et glasværn. Vores udvalg er stort, og mulighederne derfor mange. Kontakt os og hør hvad der er muligt – materiale, beslag og skinner.

Få det badeværelsesmiljø, du drømmer om

Badeværelser

Vælg spejle, hylder, vægge og bruseniche, som passer dig. Hos Hørning Glas har vi mulighed for at skræddersy en eller flere løsninger, som passer til dit drømmebadeværelse. Vi laver i forskellige mål, tykkelser og materialer, og tilbyder ydermere et bredt udvalg af beslag og greb.

Det skal i glas og ramme!

Indramning

Malerier, plakater, fotos eller hvad du nu har, som fortjener at komme i glas og ramme; vi hjælper dig. Vi laver rammer efter mål i både træ og aluminium og benytter altid kun syrefri materialer. Ønsker du det, tilbyder vi også passepartout.

Køb færdigt eller få efter mål

Spejle

Køb et af vores færdige spejle eller få lavet et, som matcher lige netop de mål og ønsker, som du har. Mulighederne er mange, og i forhold til kanter tilbyder vi både almindelige, poleret, facetslebne og sandblæste. Spejle med varme og lys er også en mulighed.