Håndværkerfradraget er tilbage

nu er der ingen undskyldning

Den nye regering har genindført håndværkerfradraget. Det betyder, at du fremover kan få fradrag på op til 18.000 kroner, når du får lavet forbedringer af Hørning Glas.

Håndværkerfradraget er tilbage. Det betyder, at du som kunde igen kan få tilskud til arbejdskraft, hvis du skal have renoveret, bygget om eller lignende.

I 2015 fortsætter ordningen som i 2014, hvor du kan få 15.000 kroner i fradrag – men fra 2016 kan du hos Hørning Glas fremover få håndværkerfradrag på op til 18.000 kroner, når du får lavet forbedringer på din bolig eller butik. Pengene er især øremærket til miljørigtige projekter – det er vi heldigvis gode til hos Hørning Glas.

Håndværkerfradraget får grøn profil

Den nye ordning handler især om klimatilpasning og energibesparelser, så du kan eksempelvis få skiftet dine vinduer, for at reducere boligens energiforbrug, sikre bedre isolering eller klimatilpasning. Det er alt sammen godt for miljøet, og sikrer altså fremover et ekstra fradrag.

Fradraget er pr. person, og følger personen. Virksomheder skal være momsregistreret og dokumentation skal beholdes i fire år.

Dokumentationen skal indeholde:

  • CPR-nr. for personer og CVR-nr./SE-nr. for virksomheder
  • Oplysninger om arbejdets art
  • Dato
  • Adresse på stedet, hvor arbejdet er udført
  • Specifikation af arbejdslønnen
  • Fakturanummer (for virksomheder)

Læs mere om håndværkerfradraget her (kilde: SKAT)

Har du brug for os?

Kontakt os!