Profil

Om Hørning Glas

Hørning Glas er din glarmester i og omkring Skanderborg. Siden 1980 har vi fra Jeksen ved Skanderborg hjulpet folk i hele landet med glarmesteropgaver – fra Stilling, Galten og Aarhus til Nibe, Tønder og Esbjerg. Vi sikrer vores kunder tilbud, der er lige så gennemsigtige som det glas, vi sælger.

Ingen opgave for lille eller stor, og vi har gennem tiden hjulpet både private og virksomheder med glarmesteropgaver. Vi fremstiller, forarbejdning, reparerer og indrammer.

Døgnvagt

Vi har døgnvagt, så du hurtigt kan få hjælp, hvis uheldet er ude uden for normal åbningstid.

Ring til +45 86 92 34 02 og få akut hjælp.

Åbningstider

Mandag
8.00 – 16.30
Tirsdag
8.00 – 16.30
Onsdag
8.00 – 16.30
Torsdag
8.00 – 16.30
Fredag
8.00 – 13.00

Din lokale glarmester

Vi har haft meget glas mellem hænderne, siden indehaver, Jan Clemens, startede Hørning Glas i 1980. Rejsen begyndte i Jan Clemens lille garage, hvorfra han knoklede for at få sin forretning op at køre. I dag er omgivelserne skiftet ud med større faciliteter, flere kvadratmetre, automatiseret maskinhjælp og en udvidet medarbejderstab.

Når du ringer til Hørning Glas, er det enten Eva eller Jan, der tager telefonen. De hjælper med tilbud på din opgave og sikrer dig den bedst mulige løsning.

Læs mere om, hvad vi tilbyder, og hvilke muligheder der findes inden for glas.

Forsikringsskader

Skal du have din forsikring ind over en skade, skal du huske, at du bestemmer, hvem der skal udbedre den. Vi har stor erfaring med forsikringsskader, hvor vi har hjulpet mange. Det eneste, vi skal bruge, er police- eller skadenummer. Giv os et kald, og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe dig.