Det tilbyder vi

Værksted

Hørning Glas er udstyret med et stort og moderne værksted, som gør det muligt at lave skræddersyede løsninger – hurtigt og nemt. Vi råder samtidig over et stort lager af glastyper – fra klart og lamineret til sandblæst, plexi, hærdet og meget mere. Hvis du mangler glas til køleskabet eller brændeovnen, eller drømmer om et spejl i specialmål, klarer vi også det.

Brugskunst

Er du på jagt efter et nyt maleri, mangler du nyt til hylderne eller vil du pynte forhaven? Vi råder over et stort udvalg af billeder, malerier, spejle, glasartikler, havefigurer, krukker og meget mere. Kig forbi, og gå på opdagelse i butikken.

Glasvægge & –værn

Del rummet op med en glasvæg, opdatér dine brusevægge og udstyr altanen med et glasværn. Vores udvalg er stort, og mulighederne mange. Kontakt os og hør, hvad der er muligt i forhold til materialer, beslag og skinner.

Badeværelset

Skræddersy bruseniche, spejle, hylder og vægge, så de passer til dig. Hos Hørning Glas har vi mulighed for at tilpasse en eller flere løsninger, som passer til netop dit badeværelse. Vi tilbyder forskellige mål, tykkelser og materialer samt et bredt udvalg af beslag og greb.

Indramning

Malerier, plakater, fotos eller andet som fortjener at komme i glas og ramme – den klarer vi. Vi laver rammer efter mål i både træ og aluminium og benytter udelukkende syrefri materialer. Vi tilbyder også passepartout.

Spejle

Forelsk dig i et af vores færdige spejle eller få lavet et, som matcher lige netop de mål og ønsker, du har. Mulighederne er mange. Dit spejl kan laves med en almindelig, poleret, facetslebet eller sandblæst kant. Derudover tilbyder vi spejle med varme og lys.