Profil

Om Hørning Glas

Hørning Glas er din glarmester i og omkring Skanderborg. Siden 1980 har vi fra Jeksen ved Skanderborg hjulpet folk i hele landet med glarmesteropgaver – kørt fra Stilling, Galten og Aarhus til Nibe, Tønder og Esbjerg og sikret vores kunder tilbud, der er lige så gennemsigtige, som det glas vi sælger.

Ingen opgave for lille eller stor, og vi har igennem tiden hjulpet både private og erhverv med glarmesteropgaver. Alt fra fremstilling og forarbejdning til montering og reparation af glas og til andre ydelser som montering af vinduer og døre, indramning af billeder og spejle på mål

Døgnvagt

Vi ved, at uheld sjældent sker planlagt eller inden for normal åbningstid, og derfor har vi døgnvagt, så du hurtigt kan få hjælp, hvis uheldet skulle være ude.

Ingen skal døjes med unødvendige gener ved et smadret glastag, en facade der er drattet om, eller noget helt tredje.

Ring 86 92 34 02 og få akut hjælp.

Åbningstider

Mandag
8.00 – 16.30
Tirsdag
8.00 – 16.30
Onsdag
8.00 – 16.30
Torsdag
8.00 – 16.30
Fredag
8.00 – 13.00

Din lokale glarmester I og omkring skanderborg

Der har været meget glas igennem Hørning Glas, siden Jan Clemens i 1980 tog de første spæde skridt til det velrenommerede glarmesterfirma, som han i dag er indehaver af.

Glasset startede i 1980 sin rejse i Jan Clemens garage på knap 60 m2, hvorfra han enemand knoklede i døgndrift for at få sin forretning op at køre. I dag er lokalerne blevet skiftet ud med større faciliteter, medarbejderstaben er blevet udvidet, og det manuelle arbejde er blevet udskiftet med automatiseret maskinhjælp; så meget er sket siden 1980.

Når du ringer til Hørning Glas i dag, er det enten Eva eller Jan, der tager telefonen og besvarer dit opkald. De hjælper med tilbud og priser på vilkårlige opgaver, og sikrer dig den bedst mulige løsning.

Læs meget mere om, hvad vi tilbyder, og hvilke muligheder der findes inden for glas.

Forsikringsskader

Er du uheldig, og skal have din forsikring ind over en skade, der er sket, så husk, at du bestemmer, hvem der skal udbedre skaden. Hos Hørning Glas har vi stor erfaring med forsikringsskader og har hjulpet mange. Det eneste, vi behøver, er police- eller skadenummer. Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.